Αρχική » LEIVADI TRAIL 2022

LEIVADI TRAIL 2022

Την Κυριακή 10 Ιουλίου η αθλητική γιορτή #LeivadiTrail φιλοξενήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο χωριό Λιβάδι Θεσσαλονίκης

Αφιερώσαμε και τιμήσαμε το δικό μας Άλκη και όλη την οικογένεια Καμπανού και ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στην μνήμη του συντοπίτη μας (του δικού μας Άλκη). Συνάμα, η διοργάνωση, η οποία δεν είναι απλά ένας ακόμη αγώνας ορεινού τρεξίματος με την στενή του έννοια, έκανε αναφορά για την μη επαναλειτουργία του λατομείου στην περιοχή μας και συλλέχτηκαν υπογραφές, αφού θυμίσαμε σε όλον τον κόσμο την εκδίκαση που επίκειται στις 22/09.

Το Leivadi Trail πάντα θα είναι ευαισθητοποιημένο και θα αναδεικνύει θέματα κοινωνικά και περιβαλλοντικά με ηχηρά μηνύματα, ώστε να αποτρέπονται καταστάσεις, αναδεικνύοντας διδάγματα και θεμελιώνοντας αξίες.
Μία γιορτή που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμμετοχή των χορηγών και εθελοντών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή τους, όπως και το Δήμο Θέρμης  υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο.

Αθλητές, φίλοι και πολλές οικογένειες μας τίμησαν με την συμμετοχή και την παρουσία τους στη φετινή διοργάνωση που παρουσιάσαμε με πολλή αγάπη και μεράκι.

Μοιραστήκαμε τις αγωνίες σας και τις σωστές παρατηρήσεις σας και υποσχόμαστε πως θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι, διότι το θέλουμε και έχουμε βάλει στόχο κάθε χρόνο να βάζουμε και ένα λιθαράκι από υπηρεσίες και ιδέες σε αυτές τις μαγικές διαδρομές του αξιαγάπητου και ανεξερεύνητου φυσικού πλούτου του χωριού μας.
Σας ευχαριστούμε που παρευρεθήκατε στο χωριό μας και σας υποσχόμαστε ότι το επόμενο Leivadi Trail θα είναι ακόμη πιο δυνατό!!!
Καλή αντάμωση στους επόμενους αγώνες μας!

Επιπλέον, φωτογραφικό υλικό τραβήχτηκε από τον κ. Τέο Φεστσόπουλο, επαγγελματία φωτογράφο.

Σας στέλνουμε το link μέσα από το οποίο θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, για να επιλέξετε τις δικές σας αγαπημένες, με το αντίστοιχο ποσό χρέωσης, το οποίο έχει καθοριστεί από τον φωτογράφο, ο οποίος έχει φροντίσει για την ψηφιακή φωτογράφιση.
Θεωρήσαμε ότι η υπηρεσία αυτή σε πολλούς μπορεί να φανεί χρήσιμη και επιλέξιμη αν το επιθυμούν και πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο όπως θα δείτε.

Η συνεννόηση για την απόκτησή τους θα γίνει αποκλειστικά με τον κ. Τέο Φεστσόπουλος, χωρίς την περαιτέρω εμπλοκή του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Link: https://drive.google.com/drive/folders/1SCW2WQ7jvKdMoKmxKrlxWYPRTuiz5Mr4

Στοιχεία Φωτογράφου:
Τέο Φεστσόπουλος
teo_fes@yahoo.gr
Τ: 6994995055
imagecreation.gr

Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του στην εκδήλωσή μας!