Αρχική » Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

Ενημέρωση για τα Προσωπικά Δεδομένα 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον σύλλογο «ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο αυτού, η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό δεσμευόμαστε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το ισχύον νομικό πλαίσιο (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) 2016/679).

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

email:  info@leivadi.com 

Ποιες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων επεξεργαζόμαστε; 

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε δηλαδή : το Ονοματεπώνυμο, Ταχυδρομική Διεύθυνση, Ταχ. Κώδικα, Νομός, Πόλη, Περιοχή, Χώρα, Σταθερό Τηλέφωνο, Κινητό τηλέφωνο και την Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση (email address), τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε. 

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων; 

(α) η διαβίβαση αιτημάτων, η συλλογή προτάσεων και η ανταλλαγή στοιχείων με σκοπό την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων των κατοίκων, των περιουσιών και του Οικισμού μας.

(β) η ενημέρωση για πολιτιστικά δρώμενα και αθλητικές εκδηλώσεις του συλλόγου

(γ) η ενημέρωση για δράσεις, ενέργειες και κάθε άλλο θέμα που αφορά στη διαχείριση του συλλόγου

Αν κάποια κριτική συμπολίτη μας στο mail ή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης  περιέχει υβριστικό περιεχόμενο, προσβλητικά σχόλια, προσωπικά στοιχεία, αποτελεί αρνητική διαφήμιση κ.α., διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τη δημοσίευσή της. Οι κριτικές και τα σχόλια των χρηστών, αποτελούν προσωπικές απόψεις και γνώμες των ίδιων των χρηστών και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις μας, ούτε μπορούμε να θεωρηθούμε  υπεύθυνοι για οποιαδήποτε από τις απόψεις αυτές. 

Η υποβολή μιας κριτικής ή πρότασης, γίνεται αποκλειστικά με email. 

Τα δεδομένα σας θα αποθηκεύονται μέχρι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας πατώντας το κουμπί «UNSUBSCRIBE» που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε email που λαμβάνετε.  

Μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου.

Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε, δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση στα δεδομένα.

Δικαίωμα πρόσβασης: 

Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους. 

Δικαίωμα διόρθωσης: 

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα 

Δικαίωμα διαγραφής: 

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. 

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: 

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. 

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:  

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:  

Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε ελεύθερα τη συγκατάθεσή σας. 

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ  

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.

Cookies

Κατά τη σύνδεση σας θα αποθηκεύσουμε κάποια cookies με στοιχεία σύνδεσης του λογαριασμού σας και τις επιλογές εμφάνισης. Τα cookie σύνδεσης διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookies επιλογών εμφάνισης διαρκούν για ένα χρόνο. Εάν επιλέξετε “Να με θυμάσαι”, τα στοιχεία σύνδεσής σας θα διατηρηθούν για δύο εβδομάδες. Εάν αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν συμμετέχετε σε κάποιο αίτημα, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και δείχνει απλώς ότι έχετε ήδη συμμετάσχει. Λήγει μετά από 2 εβδομάδες.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εάν ο επισκέπτης έχει επισκεφθεί τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτων και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και είστε συνδεδεμένοι σε αυτόν τον ιστότοπο.