Αρχική » Διοικητικό συμβούλιο

Διοικητικό συμβούλιο

Αποστολίδης Δημήτριος
Αποστολίδης Δημήτριος

Αποστολίδης Δημήτριος – Πρόεδρος

Ο Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Θεολογίας του Α.Π.Θ. και Χρηματοοικονομικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πειραιώς. Διαθέτει Μεταπτυχιακό στη διαχείριση ασφαλιστικών κινδύνων με εξειδίκευση στις ομαδικές και ατομικές ασφαλίσεις προστασίας. Διατελεί μέλος του συμβουλίου επιστημόνων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών έχοντας στην κατοχή του μεταπτυχιακό στην δημιουργία και το συντονισμό ομάδων ασφαλιστικών συμβούλων. Από το 1998 ως το 2008 έχει υπάρξει υψηλόβαθμο στέλεχος σε ασφαλιστικές εταιρείες και μεσιτικά σχήματα ως διευθυντής πωλήσεων ανάπτυξης και υποστήριξης δικτύου. Ανήκει στους περίπου δέκα διεθνείς μεσίτες της Ελλάδος εκπροσωπώντας διεθνείς ασφαλιστικές εταιρίες υψηλού κύρους για εξειδικευμένους κινδύνους υγείας και προστασίας και ταξιδιωτικής ασφάλισης και είναι ενεργό μέλος του Σ.Ε.Μ.Α (Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφάλισης). Έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες συνεδρία και σεμινάρια πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό και αρθρογραφεί συχνά σε κλαδικά και επιστημονικά περιοδικά. Το 2019 βραβεύτηκε για τη δημιουργία και τις πρακτικές πωλήσεων του καινοτόμου λογισμικό infomax.gr από το διαγωνισμό evolution και τον Greca ο οποίος είναι Ελληνικός σύνδεσμος ηλεκτρονικού εμπορίου. Το 2019 επιλέχτηκε ως ένας εκπρόσωπος από τις 10 πιο καινοτόμες και επεκτάσιμες επιχειρήσεις από το τεχνολογικό ίδρυμα Okthess πού χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νιάρχου. Το 2019 επιλέχθηκε από τον οργανισμό digital Greece της ψηφιακής διακυβέρνησης του Ελληνικού κράτους ως εκπρόσωπος μίας εκ των 20 πιο καινοτόμων εταιριών της Βορείου Ελλάδος. Είναι έγγαμος με δύο κόρες. Από παιδί υπάρχει ως ενεργό μέλος της αθλητικής κοινότητας ασχολούμενος με το μπάσκετ και για δέκα χρόνια πολύ ενεργά με το Kickboxing Στα χόμπι του συμπεριλαμβάνεται η Αγιογραφία και τα τελευταία 15 χρόνια αθλητικά το ποδήλατο, και το τρέξιμο μαραθώνιων και υπέρ-αποστάσεων, με σαφή προτίμηση και αγάπη στο ορεινό τρέξιμο, όπου μάλιστα έχει συμμετάσχει σε δεκάδες αγώνες βουνού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με αποκορύφωμα την συμμετοχή με τον επιτυχή τερματισμό στο Ροδόπη ultra trail μήκους 174 χιλιομέτρων και θετικής υψομετρικής 9.143μέτρων. Η αγάπη  του για το χωριό, και τη φύση τον ώθησε τον Αύγουστο του 2020 να λάβει μέρος και τελικά να εκλεχθεί στο νέο Δ.Σ κατέχοντας μετά από τις αρχαιρεσίες τη θέση του προέδρου. Στόχος του  να αναδειχτούν οι πολύ πλούσιες ομορφιές  του χωριού και να αναβιώσει δυναμικά ο ιστορικός σύλλογος σε όλες τις πτυχές του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Μούμκας Ανέστης – Αντιπρόεδρος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 05/01/1968. Αποφοίτησε με άριστα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου και σπούδασε Κτηνιατρική στο ΑΠΘ. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών του το 1991 μετεκπαιδεύτηκε για έξι μήνες στη χειρουργική των ζώων συντροφιάς ενώ ξεκίνησε την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με ειδίκευση στην αιγοπροβατοτροφία στο εργαστήριο Ζωοτεχνίας οπου παρέμεινε επί 4 χρόνια. Από το 2012 έγινε δεκτός στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Νανοτεχνολογία του εργαστηρίου LTFN του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. και έγινε ο πρώτος και μοναδικός μέχρι στιγμής στην Ελλάδα κτηνίατρος που ολοκλήρωσε το 2015 με άριστα μεταπτυχιακές σπουδές στο διεθνώς πρωτοποριακό γνωστικό αντικείμενο της Νανοτεχνολογίας με ειδίκευση στη Νανοβιοτεχνολογία, Νανοϊατρική και Αναγεννητική Ιατρική. Έχει παρακολουθήσει πάμπολλα συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ έχει δημοσιεύσει εργασίες σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά. Επίσης είναι κριτής των εργασιών που δημοσιεύονται στο περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας για θέματα Νανοτεχνολογίας. Έχει εργαστεί για 3 χρόνια στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Γεωτ.Ε.Ε.) ως υπεύθυνος για τα επαγγελματικά θέματα του κλάδου των κτηνιάτρων. Υπηρέτησε στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λήμνο όπου ήταν υπεύθυνος για τους στρατιωτικούς σκύλους φύλακες καθώς και για την υγιεινή του στρατοπέδου και των τροφίμων. Από τη λήξη της θητείας του ασκεί μάχιμη κτηνιατρική παρέχοντας υπηρεσίες σε ζώα όλων των κατηγοριών σε πόλεις και χωριά διεκπεραιώνοντας προγράμματα του ΥΠ.Α.Α.Τ για την καταπολέμηση ζωοανθρωπονόσων (Βρουκέλλωση, Φυματίωση, Σαλμονέλλωση, Νόσος των τρελών αγελάδων κ.ο.κ) ενώ ασχολείται επίσης με τον έλεγχο και τη διασφάλιση της ευζωίας των ζώων καθώς και με την ορθή διαχείριση των Ζωικών Υποπροϊόντων για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. Είναι αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Γεωτ. Ε.Ε. και πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής κλάδου Κτηνιάτρων του Γεωτ. Ε.Ε. Ασχολείται παιδιόθεν με τα καλλιτεχνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης έχοντας υπάρξει κατά καιρούς μέλος στις πιο γνωστές ερασιτεχνικές και ημιεπαγγελματικές χορωδίες και ορχήστρες της πόλης (παίζει σαξόφωνο, κλαρινέτο και φλάουτο). Έχει ιδιαίτερη αγάπη στην αναγεννησιακή μουσική, στη μουσική μπαρόκ, στην κλασσική αλλά και σύγχρονη μουσική. Έχει εμφανιστεί σε πάμπολλες συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη ενώ έχει παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια και εργαστήρια ορχηστρικής και χορωδιακής μουσικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το καλοκαίρι του 2020 είναι αντιπρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λειβαδιωτών ενώ εκτελεί και χρέη γραμματέα νιώθοντας ιδιαίτερη χαρά κι ευγνωμοσύνη για όσα του πρόσφερε το πανέμορφο αυτό χωριό με το οποίο έχει συνδέσει τα παιδικά και νεανικά του χρόνια.

Μούμκας Ανέστης
Θανάσης Ράπτης
Αθανάσιος Ράπτης

Αθανάσιος Ράπτης – Γραμματέας

Ο Θανάσης Ράπτης γεννήθηκε στο Λιβάδι και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Nομικά στο Aριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Διηγήματα, φωτογραφίες και μεταφράσεις του από τα Ισπανικά έχουν δημοσιευτεί σε καταλόγους, λογοτεχνικά περιοδικά και βιβλία. Έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με εβδομαδιαία και μηνιαία περιοδικά, γράφοντας κείμενα σχετικά κυρίως με την σύγχρονη τέχνη. Με τη φωτογραφία ασχολείται τα τελευταία 30 χρόνια. Φωτογραφίες του έχουν εκτεθεί σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιμελείται θεματικές εκθέσεις και οργανώνει φωτογραφικές δράσεις στο δρόμο και στη φύση με οικολογικό, πολιτικό και κοινωνικό περιεχόμενο.

Χαρίλαος Βακαλούδης – Ταμίας

Ο Χάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με το επιχειρείν. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι διευθυντικό στέλεχος σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις με κύριο αντικείμενο τα είδη προστασίας των εργαζομένων σε οποιοδήποτε επάγγελμα. Η εξειδίκευση του είναι τέτοια που του επιτρέπει να εκπροσωπεί μεγάλους οίκους του εξωτερικού με απόλυτη επιτυχία. Είναι έγγαμος με δύο τέκνα και ενεργό μέλος παιδιόθεν της αθλητικής κοινότητας. Αθλητής επί σειρά ετών του kickboxing πιστεύει ότι ο κόσμος αλλάζει πρώτα από εμάς τους ίδιους. Για αυτό το λόγο άλλωστε συμμετέχει στο παρόν διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου ώστε με την επιχειρηματική του εμπειρία να ανοίξει νέους δρόμους στην οργάνωση του συλλόγου.

Χαρίλαος Βακαλούδης
Δημήτριος Κελαναστάς

Δημήτριος Κελαναστάς – Μέλος

Ο Δημήτρης  γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη είναι Πενήντα τριών ετών και το επάγγελμα του είναι Πυροσβέστης. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο κοριτσιών 22 και 25 χρόνων αντίστοιχα. Τα τελευταία 20 χρόνια υπηρετεί  στην 2η Ε.Μ.Α.Κ  Θεσσαλονίκης και έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες επιχειρήσεις διάσωσης αντιμετωπίζοντας δύσκολα διαχειρίσιμες καταστάσεις. Είναι ταυτισμένος με το υγρό στοιχείο αφού συμμετέχει σε επιχειρήσεις ως βατραχάνθρωπος. Αυτό του επίτρεψέ να είναι άνθρωπος της προσφοράς που  πιστεύει ακράδαντα  ότι με τη συμμετοχή όλων μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στον κόσμο που ζούμε.

Ευαγγελία Κούτρη – Αναπληρωματικό Μέλος

Δημήτριος Πάλλας – Αναπληρωματικό Μέλος