Αρχική » Γίνε χορηγός

Γίνε χορηγός

Ενίσχυσε την προσπάθειά μας!

Η χρηματοδότηση του Συλλόγου γίνεται από τις εισφορές των μελών, και από χορηγίες των μελών και φίλων του Συλλόγου μας. Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να κρατήσουμε ζωντανό το Σύλλογο μας, και να συνεχίσουμε την έντονη δραστηριότητά του, ο Σύλλογός μας σας προσκαλεί – προτρέπει για τη χορηγία σας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών Θεσσαλονίκης με τη σειρά του θα σας ευχαριστήσει διαθέτοντας χώρο για την προβολή της επιχείρησης σας ή του επαγγέλματός σας μέσω της ιστοσελίδας μας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μέσω των εκδηλώσεων του. Έτσι με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μέλη και φίλους του συλλόγου ώστε να αγοράσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σε όλους τους Χορηγούς που βοηθάνε εμπράκτως στη συνέχιση του έργου του Συλλόγου. Η Οικονομική προσφορά σημαίνει πάρα πολλά και αποτελεί προτροπή για εμάς, να συνεχίσουμε τόσο στη διοργάνωση εκδηλώσεων όσο και στην καταγραφή, διάσωση και προβολή της ιστορίας του τόπου μας, του Λιβαδιού.