Αρχική » Αιμοδοσία

Αιμοδοσία

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών διαθέτει από τον Μάρτιο του 2021 τράπεζα αίματος σε συνεργασία με το Γ.Π.Ν.Θ «ΑΧΕΠΑ». Η τράπεζα αίματος εξυπηρετεί τις ανάγκες των μελών και φίλων του Συλλόγου, αλλά διεκπεραιώνει οποιαδήποτε ανάγκη παραστεί σε Λειβαδιώτες.

Ο αριθμός μητρώου είναι 158 70 και έχει πιστοποιηθεί στο κεντρικό πληροφοριακό σύστημα του Εθνικού μητρώου αιμοδοτών. Υπεύθυνος ενημέρωσης και εξορμήσεων του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Λειβαδιωτών ορίστηκε ο κύριος Γεώργιος Ταυλικος. Ο κάθε εθελοντής αιμοδότης μέλος του συλλόγου μπορεί:

 • Να αιμοδοτεί όποτε επιθυμεί Με ή χωρίς ραντεβού στο ΑΧΕΠΑ καθημερινές 8:30 με 1:30 και και 5:30 με 7:30 το απόγευμα Σάββατο και Κυριακή και αργίες 9:00 το πρωί με 12:30. Την Τετάρτη οι πρωινές αιμοληψίες αρχίζουν στις 10:30.
 • Μπορεί επίσης να είναι δότης σε προκαθορισμένες εξορμήσεις αιμοδοσίες του συλλόγου όταν θα διοργανώνονται.

Ο κάθε αιμοδότης έχει Ημερίδα μονάδων αίματος μοναδική και είναι αποκλειστικός διαχειριστής της μερίδας
Με ένα τηλεφώνημα στο 2310 33 405 εσωτερικό 3 ή μήνυμα αποστολή την μονάδα αίματος οπουδήποτε.
Αιμοδότες πρέπει να ενημερώνουν για την ακριβή επωνυμία με την οποία καταχωρήθηκε ο σύλλογος στο Ε.Μ.Α

Προκειμένου να γίνει Δεκτός οποιοσδήποτε υποψήφιος αιμοδότης χρειάζεται να γίνει η ταυτοποίηση και καταχωρήσει στο μηχανογραφικό σύστημα και στο αίμα και αυτό απαιτεί οι αιμοδότες να έχουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο η άδεια οδήγησης ευρωπαϊκού τύπου με ψηφιακή φωτογραφία. Οι αιμοδότες Επίσης πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε τα ερωτήματα σας στο e-mail του συλλόγου info@leivadi.com και στο 697726271 κινητό του υπεύθυνου κυρίου Γεωργίου Tαυλίκου

Ιστορικό δράσεων αιμοδοσίας

 • ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
  Το ευχαριστούμε είναι λίγο σε τέτοιες στιγμές! Ευχαριστούμε τους: -Ταυλίκος Γεώργιος*-Δομακίδης Αλέξανδρος-Ξουπάς Ιωάννης του Νικολάου-Μωσαΐδης Χρήστος-Ξουπάς Γεώργιος του Δημητρίου(δεν έδωσε τελικά λόγω μικρής αδιαθεσίας) Για την προσφορά τους στους συνανθρώπους μας, μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας! Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Ταυλίκο Γεώργιο, καθώς ως τομεάρχης του συλλόγου και υπεύθυνος για την αιμοδοσία, οργάνωσε με άψογο τρόπο… Περισσότερα »ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
 • Εθελοντική Αιμοδοσία: Δώσε Αίμα. Σώσε Ζωές!
  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία. Την Κυριακή 13 Ιουνίου, το Ε.ΚΕ.Α. και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών, καλωσορίζουν το καλοκαίρι, με την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουν, από τις 09:00πμ έως τις 3:00μμ. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Νότια Πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, σε ένα εύκολα προσβάσιμο και ευχάριστο περιβάλλον.… Περισσότερα »Εθελοντική Αιμοδοσία: Δώσε Αίμα. Σώσε Ζωές!
 • Γίνε τώρα εθελοντής αιμοδότης.
  Στήριξε το διπλανό σου και το χωριό σου, που ίσως αύριο χρειαστεί μία φιάλη αίμα η αιμοπετάλια.Ο σύλλογος Λειβαδιωτών είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι έχει δημιουργήσει λογαριασμό στην Τράπεζα αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ με την επωνυμία Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λειβαδιωτών. Ο αριθμός μητρώου είναι 15870 και έχει πιστοποιηθεί στο Κεντρικό… Περισσότερα »Γίνε τώρα εθελοντής αιμοδότης.

Όλες οι δράσεις